foto

Sturgill Simpson

  • nar. 8.6.1978 (42 let)
    Jackson, Kentucky, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lov
Materna
2019 Mrtví neumírají
Queen & Slim
2018 Black Hog Gut
2011 Orca Park

TV seriály

2018 One Dollar (TV seriál)
Jake Noveer (E10)
Rick Mitchell (E09)
Dante Jenkins (E08)
další epizody (7)

Dokumentární

2019 Find Your Groove
1975 Austin City Limits (TV seriál)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2008 Live from the Artists Den (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2019 Sturgill Simpson – Sing Along (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky