foto

Garret Sato

  • nar. 7.11.1964 (54 let)
    Oahu, Hawaii, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jurská školka
2016 Buddy Solitaire
Caged Beauty
Eternal Salvation
The Last Tour
2013 Blue Dream
Wolverine
2011 Repeat Offenders: Jamais Vu
Svatební koordinátorky
Violent Blue
2010 Project Purgatory
2009 Corrado
2008 Malí letci
Stiletto
Street Kings
2007 Machine
2006 All In
Ghost Hunters: Point of Contact
Pokerové prázdniny
Prapor purpurových srdcí
2005 Kerberos (TV film)
Syndikát smrti
2001 Chick Street Fighter
Pearl Harbor
1998 Beyond Paradise
1996 Střelený
1994 Maska
Muž stínu
Nebezpeční
1993 Zeťák

TV seriály

2018 The Family Business (TV seriál)
2017 Inhumans (TV seriál)
Behold... The Inhumans (E01)
2014 Inteligence (TV seriál)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Podraz (S01E24)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Kriminál (S02E14)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Špinavý polda (S01E08)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Rozdílné názory (S13E13)
2004 Neslavná (TV seriál)
2003 Alias (TV seriál)
Následky (S03E05)
1999 On Common Ground (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Total Security (TV seriál)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace