foto

Gillian Hanna

  • nar. Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ethel a Ernest
2015 Treasure Island (divadelní záznam)
2010 Mr. Nice
2006 Mist: The Tale of a Sheepdog Puppy (TV film)
The Kindness of Strangers (TV film)
2005 Oliver Twist
2002 Rozpolcená srdce
2001 Komando v sukních
1998 Bídníci
1997 The Heart Surgeon (TV film)
1993 15: The Life and Death of Philip Knight (TV film)
The Marshal (TV film)
1991 The House of Bernarda Alba (TV film)
1989 Wolves of Willoughby Chase, The

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
2011 Gumballův úžasný svět (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
2009 Zadaní Žádaní Zklamaní (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Mist: Sheepdog Tales (TV seriál)
2001 Weirdsister College (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Making News (TV seriál)
1989 Desmond's (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
1988 The Fear (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1972 Full House (TV seriál)

Dokumentární

1964 Horizon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace