foto

Jane Booker

  • nar. 9.5.1956 (61 let)
    Stratford-on-Avon, Warwickshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Beaux' Stratagem (divadelní záznam)
2006 Only Boy for Me, The (TV film)
2004 Hledání Země Nezemě
1990 Troublemakers, The
1987 Miss Marple: Nemesis (TV film)
1981 Velekněz lásky
1978 Hullabaloo Over Georgie and Bonnie's Pictures (TV film)

TV seriály

2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Slídil (S12E06)
2005 According to Bex (TV seriál)
2004 Láska v bílém pekle (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál) - herec, a.z.
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Duck Patrol (TV seriál)
Kiss Me Kate (TV seriál)
The Ambassador (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Psáno krví (S01E02)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1992 Get Back (TV seriál)
1991 Darling Buds of May, The (TV seriál)
Murder Most Horrid (TV seriál)
Shrinks (TV seriál)
Titmuss Regained (TV seriál)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
1989 All Change (TV seriál)
1988 Colin's Sandwich (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
Bit of Fry and Laurie, A (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
First Among Equals (TV seriál)
Throb (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
Muž bez domova (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Testament of Youth (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace