foto

Pearce Quigley

  • nar. Salford, Greater Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Peterloo
2014 Breaking the Bank
Shakespeare's Globe: A Midsummer Night's Dream
2010 Poznáš muže svých snů
Život po životě
2008 Within the Whirlwind
2007 Grow Your Own
2006 Na počátku jsme si rovni (TV film)
2005 Panenská královna (TV film)
Riot at the Rite (TV film)
2004 Milióny
2003 New Tricks (TV film)
2000 The House of Mirth
1993 Hlavní podezřelý: Divné chutě (TV film)
1990 Killing Dad or How to Love Your Mother
Ladder of Swords

TV seriály

2018 Lovesick (TV seriál)
Abigail (Part 3) (S03E03)
2017 In the Dark (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Three Girls (TV seriál)
Detectorists (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (5)
2016 Rovers (TV seriál)
2015 Car Share (TV seriál)
Together (TV seriál)
Detectorists (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
2014 Detectorists (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2013 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a diva (S15E04)
2010 Cena za lidskost (TV seriál)
Long Live the King (S02E03)
2009 Je to soda (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2006 Olověná bublina (TV seriál)
2001 Happiness (TV seriál)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
1999 Hippies (TV seriál)
1997 Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Our Friends in the North (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1992 Growing Rich (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1991 A Perfect Hero (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 The Beaux' Stratagem (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky