foto

Vera Chok

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sulphur and White
The Complex
2018 London Unplugged
NeckFace
2017 Mumie
2015 After the World Ended
2014 Klub výtržníků

TV seriály

2018 Collateral (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2015 Chewing Gum (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 Branagh Theatre Live: The Winter's Tale (divadelní záznam)
The Hard Problem (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky