foto

Amy Price-Francis

  • nar. 16.9.1975 (42 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Amy Price-Francis se narodila 16. září 1975 v Anglii. Přesto vyrůstala v Kanadě. Dříve bydlela v Torontu, nyní bydlí v Los Angeles. Je absolventkou Národního divadla školy Canada.

Amy se zatím prosazuje hlavně v televizních filmech a seriálech. Na kontě má seriály LITTLE MEN, TRACKER a SNAKES & LADDERS. Hlavním úspěchem byla role v CLEANER, kde hrála postavu Melissa Banks.

Další výraznou rolí byla Cara Bowden v seriálu 24. Jedna z poslední rolí byla role jedné z přítelkyň Hanka Moodyho v CALIFORNICATION.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2018 Padesát odstínů svobody
2015 Girl on the Edge
2014 Očista: Anarchie
2013 Útěk na svobodu
2006 Měsíc v ohrožení (TV film)
Shades of Black: The Conrad Black Story (TV film)
2005 Naši otcové (TV film)
Zbožňuju svatby
2004 Nepříčetnost (TV film)
2003 Akta Pentagon (TV film)
Alien Tracker
Invitation, The

TV seriály

2014 Bosch (TV seriál)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Kingová (TV seriál)
2010 Změna je život (TV seriál)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S07E24)
Day 7: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S07E23)
Day 7: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S07E22)
další epizody (6)
2008 Mentalista (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
2007 Big Shots (TV seriál)
Californication (TV seriál)
LOL (S01E05)
Strach a hnus na dobročinném večírku (S01E04)
Děvka babylónská (S01E03)
další epizody (4)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
Wedding Bells, The (TV seriál)
2006 Rumours (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Tilt (TV seriál)
2004 Corner Gas (TV seriál)
Kevin Hill (TV seriál)
Show Me Yours (TV seriál)
Snakes & Ladders (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Train 48 (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Little Men (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace