foto

Anton Jurjev

  • nar. 24.9.1979 (39 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Na kraj sveta
2018 God svini
Ovečky a vlci: Veliká bitva
2015 12 mesjacev. Novaja skazka

TV seriály

2016 Olga (TV seriál)
2015 Pogoňa za prošlym (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pulja iz prošlogo (S15E13)
2014 Svoja čužaja (TV seriál)
Ljubov zla (E05)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Kovboj (TV seriál)
Ťoščiny bliny (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Zaščita "Krasina" (S04E08)
2012 Snajpery: Ljubov pod pricelom (TV seriál)
2011 Igra (TV seriál)
Rasplata (S01E13)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Česť mundira (S06E03)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Čistoserdečnoje priznanije (S09E10)
2010 Vojennaja razvedka (TV seriál)
Jagdkomanda: Časť 1 (S01E01)
2009 Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
Čas Volkova 3 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čerdačnoje dělo (S10E18)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Gončije (TV seriál)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
2000 OBŽ (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace