foto

Camille Langfield

  • nar. Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato americká herečka se narodila v Miami na Floridě. Už ve čtyřech letech objevila herectví. Její talent byl k rozpoznání jednou měsíčně na Cushman Schooll Miami. Talent odhalil její učitel hudby, který ji doporučil na Miami Opera Company. Během dvouletého intenzívního soutěžení vyhrála všech 13 sól. Chtěli z ní udělat zpěvačku, protože má absolutní sluch a zpívá v dokonalé tónině.

Miluje cestování, její oblíbený dezert je Creme brulee. Od roku 2004 je provdána a žije šťastný život se svým manželem Rodem. Vystudovala Emerson College s BFA v herectví. Přestěhovala se do Los Angeles, aby pomohla svojí kariéře. Měla pocit, že tam bude působit na profesionální scéně.

Její pozitivní přístup a záviděníhodné herecké schopnosti jí dopomohly k několika velice zajímavým rolím. Ukázala se v seriálech ARLISS nebo ČARODĚJKY. Poté dostala roličky i v seriálech jako O.C. a LAS VEGAS: KASINO. Zahrála si i po boku Paris Hilton ve filmu TRHNI SI. Zatím poslední role si připsala v seriálech CALIFORNICATION a TRUE BLOOD.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2011 Kříž
2010 The Quickening (TV film)
2006 Trhni si!
TV: The Movie
2000 Ophelia Learns to Swim
1998 Králové pláže

TV seriály

2011 Californication (TV seriál)
Soud (S04E10)
2009 Trust Me (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Californication (TV seriál)
Strach a hnus na dobročinném večírku (S01E04)
Californication (S01E01)
2006 What About Brian (TV seriál)
2004 John Henson Project, The (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace