foto

Camille Langfield

  • nar. Miami, Florida, USA

Biografie

Tato americká herečka se narodila v Miami na Floridě. Už ve čtyřech letech objevila herectví. Její talent byl k rozpoznání jednou měsíčně na Cushman Schooll Miami. Talent odhalil její učitel hudby, který ji doporučil na Miami Opera Company. Během dvouletého intenzívního soutěžení vyhrála všech 13 sól. Chtěli z ní udělat zpěvačku, protože má absolutní sluch a zpívá v dokonalé tónině.

Miluje cestování, její oblíbený dezert je Creme brulee. Od roku 2004 je provdána a žije šťastný život se svým manželem Rodem. Vystudovala Emerson College s BFA v herectví. Přestěhovala se do Los Angeles, aby pomohla svojí kariéře. Měla pocit, že tam bude působit na profesionální scéně.

Její pozitivní přístup a záviděníhodné herecké schopnosti jí dopomohly k několika velice zajímavým rolím. Ukázala se v seriálech ARLISS nebo ČARODĚJKY. Poté dostala roličky i v seriálech jako O.C. a LAS VEGAS: KASINO. Zahrála si i po boku Paris Hilton ve filmu TRHNI SI. Zatím poslední role si připsala v seriálech CALIFORNICATION a TRUE BLOOD.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2011 Kříž
2010 The Quickening (TV film)
2006 TV: The Movie
Trhni si!
2000 Ophelia Learns to Swim
1998 Králové pláže

TV seriály

2011 Californication (TV seriál)
Soud (S04E10)
2009 Trust Me (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Srdce z kamene (S02E06)
2007 Californication (TV seriál)
Strach a hnus na dobročinném večírku (S01E04)
Californication (S01E01)
2006 What About Brian (TV seriál)
2004 John Henson Project, The (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The SnO.C. (S02E05)
2003 Dragnet (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2001 Čarodějky (TV seriál)
Smrt si bere světlonošku (S03E11)
1996 Arli$$ (TV seriál)