foto

Mimi Gramatky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2009 Frankenhood
Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny
2008 Secrets of a Hollywood Nurse (TV film)
2004 Čarovná země
1998 Životní příležitost (TV film)
1997 Sweethearts
1996 To je můj syn (TV film)
1995 Present Tense, Past Perfect (TV film)
Vánoční skříňka (TV film)
1994 Betrayed by Love (TV film)
Jiný život (TV film)
Lies of the Heart: The Story of Laurie Kellogg (TV film)
1993 Empty Cradle (TV film)
Hart a Hartová: Návraty (TV film)
1992 Another Round (TV film)
Deuce Coupe
Majority Rule (TV film)
1991 Případ doktorky Willisové (TV film)
Stop at Nothing (TV film)
Šance pro život (TV film)
1989 Platinum Triangle, The

TV seriály

2010 10,000 Days (TV seriál)
2006 Emily's Reasons Why Not (TV seriál)
2003 Manipulátor (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace