foto

Kathy Christopherson

  • nar. 8.3.1966 (51 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Game of Chicken
2015 The Unforgiven
2014 My Trip Back to the Dark Side
2012 Applebaum (TV film)
Lose Yourself
2011 Dispatch
My Trip to the Dark Side
2009 Dreams and Shadows
2004 Breaking In
2003 Wind Effect, The
2001 Cheater, The
2000 After Diff'rent Strokes: When the Laughter Stopped (TV film)
Fate Foretold, A
Right Hook, The
Solomon Bernstein's Bathroom
Tajemství (TV film)
1999 Mutual Love Life
1997 Vysoký cíl
1996 Last Exit to Earth (TV film)
1994 Guyver: Temný hrdina

TV seriály

2009 Private Practice (TV seriál)
Nothing to Fear (S02E13)
Dexter (TV seriál)
Ztracení chlapci (S04E10)
2008 Kamen Rider: Dragon Knight (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Know When to Fold (S02E09)
2007 Californication (TV seriál)
Strach a hnus na dobročinném večírku (S01E04)
Děvka babylónská (S01E03)
2004 Neslavná (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Pozdní návraty (S01E19)
2000 Titus (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace