foto

David Roessell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2006 A House Divided (TV film)
Bravo Girls: Všechno nebo nic
2002 Damaged Care (TV film)
2001 Vězeňská správkyně (TV film)
2000 Gatsby (TV film)
1998 Future Sport (TV film)
Max Q (TV film)
Nick Fury, zvláštní agent (TV film)
1997 Sopka: Hořící sníh (TV film)
1996 Darkman III: Na život a na smrt
Generation X (TV film)
Oni (TV film)
1995 Darkman II: Durantův návrat
1990 Running Against Time (TV film)

TV seriály

2016 Frequency (TV seriál)
2015 Stitchers (TV seriál)
2012 Prozíravost (TV seriál)
2010 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Tears (S02E22)
Unbroken (S02E21)
Eternity (S02E20)
další epizody (16)
2009 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Fury (S02E06)
Wizard (S02E05)
Touched (S02E04)
další epizody (20)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Identity (S01E07)
Elixer (S01E06)
Listener (S01E05)
další epizody (7)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1990 She-Wolf of London (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace