foto

Tiger Joe Marsh

  • nar. 25.8.1911
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 9.5.1989 (77 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Below the Belt
1979 Love at First Bite
1978 Kocour z vesmíru
1975 Kitty Can't Help It
Útěk na čarodějnou horu
1972 Another Nice Mess
Beware! The Blob
Top of the Heap
1971 Cactus in the Snow
1968 Hlava
1967 C'mon, Let's Live a Little
How I Spent My Summer Vacation (TV film)
Ready and Willing (TV film)
1966 Swinger, The
1965 Angel's Flight
1963 A Swingin Affair
1962 Okamžik rozhodnutí
1959 Here Come the Jets
Někdo to rád horké
Rebel Set, The
1954 Egypťan Sinuhet
Hell's Half Acre
V přístavu
1953 The Joe Louis Story
1952 Viva Zapata!
1950 Panika v ulicích
1949 Pinky

TV seriály

1977 CHiPs (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
Mister Roberts (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1961 Shannon (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Bold Venture (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

1967 Last American Hobo, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace