foto

László Görög

  • nar. 3.2.1964 (55 let)
    Debrecen, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Szép csendben
2010 Szinglik éjszakája
2006 Kútfejek
2004 Argo
2002 Něco z Ameriky
1997 Franciska vasárnapjai
1996 Szamba
Szeressük egymást, gyerekek...
1994 A nagy agyhalál
1992 Edith és Marlene (TV film)
1989 Labdaálmok (TV film)

TV seriály

2019 Cseppben az élet (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Napoleon (TV seriál)
1812 - 1821 (E04)
1807 - 1812 (E03)
1800 - 1807 (E02)
další epizody (4)
2008 Presszó (TV seriál)
Nemzedéki problémák (E10)
Boszorkányünnep (E04)
A férfiak dícsérete (E02)
1996 Éretlenek (TV seriál)
A pornókazetta (S02E13)
1993 Öregberény (TV seriál)
A gróf úr (S01E04)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Tank you (E13)
Az elveszett szakasz (E12)
Military Tours (E11)
další epizody (6)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Álca nélkül (E07)
Átkelés (E06)
Mozgó Trezor (E05)
další epizody (7)
1989 Égető Eszter (TV seriál)
Árnyékok (E01)

Dokumentární

2018 Az elveszett nagypapa - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky