foto

Simon Stephens

  • nar. 6.2.1971 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Sea Wall
2010 Dive (TV film)

TV seriály

2013 Playhouse uvádí (TV seriál)
Nevypočitatelnost (S02E07)
2003 Coming Up (TV seriál)

Divadelní záznam

2017 Obsession (divadelní záznam) - divadelní hra
2012 Podivný případ se psem (divadelní záznam) - divadelní hra

Režijní filmografie

Filmy

2012 Sea Wall

Herecká filmografie

TV seriály

2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Gathering (S08E17)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Odraz tužeb (S06E08)

Dokumentární

2003 Imagine (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 The 69th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky