foto

Geoffrey Beevers

  • nar. 1941
    Chichester, Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Amadeus (divadelní záznam)
2015 Legendy zločinu
2013 The Audience (divadelní záznam)
2011 Foster
2010 Kid
On Expenses (TV film)
Souboj Titánů
2008 Cass
Margaret Thatcherová - Dlouhá cesta do Finchley (TV film)
Na hraně lásky
2006 Miss Potter
2005 Dalziel a Pascoe: Vykopávky (TV film)
Nepřemožitelné zlo
Uncle Adolf (TV film)
2002 Bertie a Elizabeth (TV film)
Dalziel a Pascoe: Nežádoucí (TV film)
Jeffrey Archer: The Truth (TV film)
My Wrongs 8245-8249 and 117
1999 G:MT Greenwich Mean Time
Shooting the Past (TV film)
The Mystery of Men (TV film)
1998 Goodnight Mister Tom (TV film)
Monk Dawson
1997 Vraždy prokletých (TV film)
Woodlanders, The
1996 Moll Flandersová (TV film)
Unnatural Selection
1995 Devil of Winterborne, The
Downtime
Eye of the Beholder
1994 MacGyver: Ztracený poklad Atlantidy (TV film)
1993 Century
Foreign Affairs (TV film)
1992 Hlavní podezřelý: Neviňátka (TV film)
1990 Sense of Guilt, A (TV film)
1988 Beryl Markham: A Shadow on the Sun (TV film)
Very British Coup, A (TV film)
1986 Link
1983 Kletba Růžového pantera
1982 Ivanhoe (TV film)
Viktor, Viktorie
1980 Hamlet, princ dánský (TV film)
Waterfall, The (TV film)
1979 Collision Course (TV film)
1978 Narození Páně (TV film)

TV seriály

2012 Mizerná výchova (TV seriál)
2010 Tudorovci (TV seriál)
Přirozený spojenec (S04E04)
2009 Reggie Perrin (TV seriál)
Tudorovci (TV seriál)
Povstání na severu (S03E02)
2004 Genius of Mozart, The (TV seriál)
Island at War (TV seriál)
2003 Hercule Poirot (TV seriál)
Temný cypřiš (S09E02)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1999 Aristocrats (TV seriál)
Boyz Unlimited (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
Červený trpaslík (TV seriál)
Zpátky v Červeném (2. část) (S08E02)
1998 The Last Salute (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt v přestrojení (S01E05)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
Keeping Mum (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Osobní strážci (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Doktorka Bramwellová (TV seriál)
Ghostbusters of East Finchley (TV seriál)
Královnin nos (TV seriál)
1994 How High the Moon (TV seriál)
Seaforth (TV seriál)
1993 Buddha of Suburbia, The (TV seriál)
Strange But True? (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Time to Dance, A (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
Stanley and the Women (TV seriál)
The Darling Buds of May (TV seriál)
Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
Medics (TV seriál)
Spatz (TV seriál)
TECX (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Dobrodružství na moři (S01E07)
1988 London's Burning (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
Bust (TV seriál)
London Embassy (TV seriál)
Napoleon a Josefína (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
Kit Curran (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
Strike It Rich! (TV seriál)
The Collectors (TV seriál)
1984 Mitch (TV seriál)
Perla v koruně (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
Spooky (TV seriál)
1982 Brack Report, The (TV seriál)
Stalky & Co. (TV seriál)
1981 A Fine Romance (TV seriál)
Bergerac (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
Únik (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
The Legend of King Arthur (TV seriál)
1978 Accident (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
1977 Holding On (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
Venturers, The (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Masterpiece Theatre (TV seriál)
1966 Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1991 Performance

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace