foto

Tóru Óhira

  • nar. 24.9.1929
    Tokyo, Japonsko
  • zem. 12.4.2016 (86 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ippacu hiččú!! Devander
2010 One Piece Film: Strong World - Episode 0
2004 Eiga Doraemon: Nobita no wan njan džikúden
2001 Eiga Doraemon: Nobita to cubasa no júšatači
1993 Magma taishi
1991 Lupin sansei: Napoleon no džišo o ubae (TV film)
1989 Warau Salesman
1983 Mirai keisacu urašiman
1980 Cyborg 009 - Supergalaktická legenda
1979 Hoši no Orpheus
1978 Hjakumannen čikjú no tabi: Bander Book (TV film)
Kagaku nindžatai Gaččaman
Lupin sansei: Lupin vs Fukusei ningen
1974 Lupin sansei: Nenrikičin sakusen
1967 Topo Gigio no botan sensó
1961 Andžu to Zušiómaru
1959 Joru no haijaku

TV seriály

2009 Jume o kanaeru zó (TV seriál)
2008 Slayers - Revoluce (TV seriál)
2006 Akubi Girl (TV seriál)
2005 Basilisk: Kóga ninpó čó (TV seriál)
2004 Džúbé-čan 2: Siberia Jagjú no gjakušú (TV seriál)
2001 Jobarete tobidete Akubi-čan (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál) - vyp.
1998 Odžarumaru (TV seriál)
1991 Ore wa čokkaku (TV seriál)
1988 Osomacu-kun (TV seriál)
1987 Orá Guzura dado (TV seriál)
1984 Jorošiku Mecha Doc (TV seriál)
1982 Dai sentai Gôguru Faibu (TV seriál) - vyp.
1981 Dash Kappei (TV seriál)
1980 Tondemo senši Muteking (TV seriál)
1979 Kagaku nindžatai Gaččaman Fighter (TV seriál)
1978 Kagaku nindžatai Gaččaman II (TV seriál)
1977 Ippacu Kanta-kun (TV seriál)
J.A.K.Q dengekitai (TV seriál) - vyp.
1976 Paul no Miracle daisakusen (TV seriál)
1972 Kaikecu Tamagon (TV seriál)
1971 Kabatotto (TV seriál)
1970 Inakappe taišó (TV seriál)
1969 Hakušon daimaó (TV seriál)
1967 Orá Guzura dado (TV seriál)
1966 Jungle taitei susume Leo! (TV seriál)

Dokumentární

1983 Kagaku sentai Dainaman (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky