foto

Radek Pastrňák

  • nar. 18.10.1963 (55 let)
    Ostrava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 Sráči (TV film)
1996 Dům poslední radosti (TV film)
1994 Jízda

TV pořady

2007 Denik Ostravaka (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Nikdy nebude konec (TV film)
1994 Jízda

Dokumentární

2016 Černá hvězda podruhé (koncert)
2012 Koncert proti konci světa (koncert)
ČT Live - Buty (koncert)
2011 Ahoj, Marie! (koncert)
2008 Momentky
2007 Ahoj, jsem Radek... (TV film)
2005 Já si tak hraju (TV film)
2000 Buty Kosmostour 2000 (koncert)
1996 Budiž Buty (TV film)

Hudební videoklipy

2012 Buty: Píseň práce (hudební videoklip)
2008 Folkloreček (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 Galashow s latinou 2017 (TV pořad)
2016 Černá hvězda aneb 60 let vysílání z Ostravy (TV pořad)
2013 Světlo pro Světlušku 2013 (TV pořad)
2012 Díky, Marie! (TV pořad)
Světlo pro Světlušku 2012 (TV pořad)
2007 Denik Ostravaka (TV pořad)
2002 Hodina pravdy (TV pořad)
Ladí neladí (TV pořad)
2000 První pomoc (TV pořad)
1997 Na Kloboučku (TV pořad)
1996 Divné století (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace