foto

Teri Náray

  • nar. 20.9.1916
    Orosháza, Rakousko-Uhersko
  • zem. 1995
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Bécsi ezüst (TV film)
1988 Egy gazdag hölgy szeszélye (TV film)
1987 A varázsló álma (TV film)
1980 A gyilkos köztünk van (TV film)
A siketfajd fészke (TV film)
1974 Kalandok és figurák (TV film)
1973 A Lúdláb királynő (TV film)
Banán és bukta (TV film)
Dorottya vagyis a dámák diadalma a fársángon (TV film)
1972 Öt férfi komoly szándékkal (TV film)
1969 Olykor a hegedűk is (TV film)
1967 Postaláda (TV film)
1966 Ketten haltak meg
1961 Veréb utcai csata (TV film)
1960 Egy csirkefogó ügyében (TV film)
1959 Chudí boháči
Sakknovella (TV film)
Vzhůru po šikmé ploše
1958 Aranybalta
1957 A nagyrozsdási eset
1955 Deštivý večer
1952 Bouře
1943 Csalódás
1941 Lángok

TV seriály

1993 Rizikó (TV seriál)
Bukta (E02)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1981 Petőfi (TV seriál)
Szülőföldemen (E01)
1976 Beszterce ostroma (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1972 Černé město (TV seriál)
Szeszélyes gondviselés (E07)
Az áruló (E05)
A gyanú (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky