foto

Šingo Kanemoto

  • nar. 12.10.1932
    Fukuoka, Japonsko
  • zem. 24.2.1991 (58 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Sangokuši dainibu čókó moju!
1990 Teki wa kaizoku: Nekotači no kjóen
1988 Hi no ame ga furu
Kikó rjóhei Mellowlink
1986 Kikókai Galient
1983 Choro Q Dógram
Document Taijó no kiba Dougram
1982 Kaibucu-kun: Demon no ken
1981 Kidó senši Gundam II: Ai senši hen
1978 Kagaku nindžatai Gaččaman
1977 Dokaben
1970 Tiger Mask
Tiger Mask: Fukumen League sen

TV seriály

1988 Ikinari Dagon (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
1986 Maison ikkoku (TV seriál)
1985 Obake no Q-Taró (TV seriál)
Hokuto no ken (TV seriál)
Cumibukaki monodomo! Sono na wa Kiba ičizoku!! (S01E25)
Nanto suičóken!! Cujosugita otokotači no higeki ga hadžimatta!! (S01E24)
Dainibu fúun rjúko hen ore o macu no wa tatakai dake na no ka!! (S01E23)
1984 Kikókai Galient (TV seriál)
1981 Mečakko Dotakon (TV seriál)
1980 Densecu kjodžin Ideon (TV seriál)
Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
Kaibucu-kun (TV seriál)
1979 Kagaku nindžatai Gaččaman Fighter (TV seriál)
1978 Kagaku nindžatai Gaččaman II (TV seriál)
Takaradžima (TV seriál)
1977 Kjórjú daisensó Aizenborg (TV seriál)
1976 Kjórjú tankentai Born Free (TV seriál)
1974 Džúdó sanka (TV seriál)
1973 Babel nisei (TV seriál)
1972 Akadó Suzunosuke (TV seriál)
1971 Sarutobi Eččan (TV seriál)
1970 Akakiči no Eleven (TV seriál)
Norakuro (TV seriál)
1969 Tiger Mask (TV seriál)
Umeboši denka (TV seriál)
1968 Kaibucu-kun (TV seriál)
Sabu to Iči torimono hikae (TV seriál)
1963 Tecuwan Atom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky