foto

Aus Greidanus sr.

  • nar. 19.2.1950 (69 let)
    Amsterdam, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Můj kamarád Taiki (TV film)
Salon slečny Romy
2018 Cesta válečníka
2017 Bankier van het verzet
Oude liefde
2016 Agenti jak se patří
2005 Offers (TV film)
2002 Momentky
2000 De zwarte meteoor
1999 Drobek
1997 Charakter
1990 Final Sacrifice, The
1981 Hoge hakken, echte liefde

TV seriály

2018 Mocro Maffia (TV seriál)
2017 Brussel (TV seriál)
De 12 van Oldenheim (TV seriál)
Suspects (TV seriál)
2016 De Zaak Menten (TV seriál)
2015 Vechtershart (TV seriál)
2014 Heer & Meester (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
2001 9 dagen van de gier, De (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
1996 Consult (TV seriál)
Zwarte sneeuw (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace