foto

Ádám Rajhona

  • nar. 12.12.1943
    Marosvásárhely, Maďarsko
  • zem. 20.5.2016 (72 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mysli na mě
2013 Tünet
2006 A hét nyolcadik napja
2002 Aranyváros
Sobri
Ének a csodaszarvasról
1999 Európa expressz
Kalózok
Sluneční jas
1997 A miniszter félrelép
Pisztácia (TV film)
1996 Szamba
1995 Szemben a Lánchíd oroszlánja (TV film)
1994 Devictus Vincit (TV film)
1992 Roncsfilm
1990 Fehér kócsagok (TV film)
1989 Almási, avagy a másik gyilkos (TV film)
Béketárgyalás, avagy az évszázad csütörtökig tart
Margarétás dal (TV film)
1988 Brigádeltérítés (TV film)
Küldetés Evianba
1987 Hóhatár (TV film)
Malom a pokolban
1986 Egészséges erotika
1985 Gyerekrablás a Palánk utcában
Hermelin (TV film)
Kispolgárok (TV film)
Szép história (TV film)
1983 Az utolsó futam (TV film)
1982 Čas se zastaví
1981 Csere (TV film)
1980 Malířův svět
1979 Az örök Don Juan (TV film)
Fogjuk meg és vigyétek!
Gombó kinn van (TV film)
Pevnost
1978 A kétfenekű dob
Amerikai cigaretta
1977 A kard
Kisfiúk és nagyfiúk (TV film)
Pókfoci
1976 A vihar (TV film)
Hátország (TV film)
Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
Rendörség (TV film)
Rudé rekviem
1975 Chléb a cigareta
Pe aici nu se trece
1972 Jelenidő

TV seriály

2009 Állomás (TV seriál)
Horror (S02E12)
2008 Állomás (TV seriál)
A disznóól (S01E06)
1999 Az öt zsaru (TV seriál)
Szabadesés (E06)
Gyerekcsínyek (E05)
Gyilkos csomag (E04)
1998 Az öt zsaru (TV seriál)
Lány a híd alatt (E03)
A dögkút (E02)
Kazetta a szemüvegtokban (E01)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1993 Kisváros (TV seriál)
Üldözés (E04)
Privát kopó (TV seriál)
Az egyszer-volt gyilkosságok (E06)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Átkelés (E06)
Linda (TV seriál)
A hazajáró lélek (S03E06)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1984 Szálka, hal nélkül (TV seriál)
Halászlé csípősen (E01)
1978 Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy (TV seriál)
Hurá na Floridu! (E02)
Zokogó majom - Egy élhetetlen család kálváriája (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1975 A feladat (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace