foto

Daniel Sánchez Arévalo

  • nar. 24.6.1970 (50 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2016 Akemarropa
2013 Casting

Dokumentární

2017 Cortos infinitos
2013 Writing Heads: Hablan los guionistas
2007 Casting: El camino del éxito (TV film)
2004 Miradas 2 (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Cheimaphobia
2005 Ponys

Producentská filmografie

Dokumentární

2004 Digital