foto

Elizabeth Cheshire

  • nar. 3.3.1967 (52 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Awakening of Candra, The (TV film)
Divné chování
Fallen Angel (TV film)
1980 Melvin a Howard
Seduction of Miss Leona, The (TV film)
1979 Champions: A Love Story (TV film)
1978 And I Alone Survived (TV film)
1977 Hledání pana Goodbara
Letiště '77
Our Town (TV film)
Secrets (TV film)
Sunshine Christmas (TV film)
1976 Amelia Earhart (TV film)

TV seriály

1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Oregon Trail, The (TV seriál)
1976 Ark II (TV seriál)
Captains and the Kings (TV seriál)
Family (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Family Holvak, The (TV seriál)
Sunshine (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace