foto

Frederick J. Jackson

  • nar. 21.9.1886
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • zem. 22.5.1953 (66 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1927 Ladies Beware - povídka
1926 Her Man o' War - povídka
1924 Love Letters - povídka
1919 Let's Elope - povídka
1918 Money Isn't Everything - povídka
The Grey Parasol - povídka
The Man Hunt - povídka
Tinsel - povídka
1917 Annie-for-Spite - povídka
1916 The Precious Parcel - kniha

Režijní filmografie

Filmy

1931 Perfect Lady, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace