foto

Zsuzsa Horváth

  • nar. 2.3.1948 (71 let)
    Kaposvár, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A közellátás vizsgálata
Špatné básně
2015 Moje matka a další cvoci v rodině
2005 Antik
2002 Kísértések
1996 Szamba
1995 Ébredés
1988 Soha, sehol, senkinek!

TV seriály

2002 Linda (TV seriál)
Az ördöggolyó (S04E05)
A pokoli játszma (S04E04)
Az ász (S04E03)
další epizody (5)
1995 Patika (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 7 (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace