foto

Hynek Čermák

  • nar. 14.2.1973 (46 let)
    Praha, Československo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

Ceny české filmové kritiky

Herecká filmografie

Filmy

2020 Prvok, Šampón, Tečka a Karel
2019 Národní třída
Poslední aristokratka
2018 Ten, kdo tě miloval
Vzkříšení (divadelní záznam)
2017 Po strništi bos
Špunti na vodě
2016 V jiném stavu
2015 Americké dopisy (TV film)
Gangster Ka
Gangster Ka: Afričan
Vybíjená
2014 Díra u Hanušovic
Velká obrázková loupež (TV film)
2013 Něžné vlny
2012 Modrý tygr
Occamova břitva (TV film)
Signál
Svatá čtveřice
Ve stínu
2011 Czech Made Man
Muži v naději
Nevinnost
Santiniho jazyk (TV film)
Villa Faber (TV film)
2010 Bludičky (TV film)
Kajínek
2009 Ať žijí rytíři!
Jménem krále
Klub osamělých srdcí (TV film)
2008 Konec dobrodružství (studentský film)
Mr. Johnson
Taková normální rodinka
2007 ...a bude hůř
Tři životy (TV film)
2006 Ro(c)k podvraťáků
2005 Eden - Zlatá karta (TV film)
Kousek nebe
2004 Návrat zbloudilého pastýře (TV film)
Prokletí rodu Baskervillů aneb Pozor zlý pes! (divadelní záznam)
2003 Město bez dechu (TV film)
2001 Domov (studentský film)
Svatební dary (studentský film)
2000 Smrtící vlna (TV film)
Vlci ve městě (TV film)
1999 Johanka z Arku (TV film)
Nejlepší čtenářka na světě (studentský film)
1995 Kníže Václav (TV film)
1993 Stalingrad

TV seriály

2019 Za oponou (TV seriál)
Zlomte vaz (E10)
Předprodej (E09)
Bez střechy (E08)
další epizody (10)
Zkáza Dejvického divadla (TV seriál)
Zkáza (E06)
Smrad (E05)
Šmejdi (E04)
další epizody (6)
Rapl (TV seriál)
Dobro došli! (S02E13)
Ryba smrdí od hlavy (S02E12)
Cvokhaus (S02E11)
další epizody (13)
2018 Dabing Street (TV seriál)
Poslední dabing (E12)
Destrukce (E11)
Monitoring (E10)
další epizody (12)
2017 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Hra na štěstí (E10)
Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (13)
2015 Reportérka (TV seriál)
V plamenech (E02)
Vinaři (TV seriál)
Svatba (S02E16)
Úplněk (S02E15)
Loupež (S02E14)
další epizody (16)
2014 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
další epizody (13)
Vinaři (TV seriál)
Hody (S01E16)
Derby (S01E15)
Lovecká sezona (S01E14)
další epizody (16)
Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Ochránce smečky (E10)
Zázrak (E09)
Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Nevinné lži (TV seriál)
Zrádce (S02E01)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Nevinné lži (TV seriál)
Chromozom (S01E06)
Škoda lásky (TV seriál)
Situace v kuchyni (S01E14)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pistole (S02E13)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Nábor (E02)
Ať žijí rytíři! (TV seriál)
Ztracená bitva (E14)
Ticho před bouří (E13)
Strašidla (E12)
další epizody (7)
2009 Expozitura (TV seriál)
2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Kořeny (S05E12)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
2006 Poslední sezona (TV seriál)
2005 Eden (TV seriál)
Most do Orientu (E06)
Zlatá karta (E01)
2004 Agentura Puzzle (TV seriál)
Přízrak (E02)
Pohřeb (E01)
Náměstíčko (TV seriál)
Nepovedený syn (E02)
Rodinná pouta (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
Četnické humoresky (TV seriál)

Dokumentární

2019 13. komnata (TV seriál) - herec, a.z.
13. komnata Karlose Vémoly (S16E09)
13. komnata Petra Baťka (S15E18) - a.z.
2015 Film o filmu GANGSTER KA (TV film)
2014 Jak se točil seriál Až po uši (TV film)
2011 Film o filmu: Autopohádky

Hudební videoklipy

2017 Michal Hrůza - Sázava ft. Nelly Řehořová (hudební videoklip) - a.z.

Host

TV pořady

2017 24. Český lev (TV pořad)
Rozhovory Luďka Staňka (TV pořad)
Trilobit 2017 (TV pořad) - mod.
2016 Galavečer GRAND Festivalu smíchu (TV pořad)
Kafe s Jolanou (TV pořad)
Rozstřel (TV pořad)
Český lev 2015 (TV pořad)
2015 Pomáhej s humorem – Konto Bariéry (TV pořad)
2014 DVTV (TV pořad)
Český lev 2013 (TV pořad)
2012 7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
Ceny české filmové kritiky 2011 (TV pořad)
Český lev 2011 (TV pořad)
2011 Souboj seriálů... vy rozhodnete! (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2008 Benefice Lubomíra Lipského (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(236)