foto

Kósuke Okano

  • nar. 14.10.1969 (49 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hagane no renkindžucuši
2014 Wašimo
2013 Hiiro no kakera taizen: Tocugeki! Tonari no ikemens
2011 Baka to test to shōkanjū: Matsuri
Fairy Tail
2009 AIKa Zero
2004 Rekka no honó: Final Burning
2003 Reidžó Caster: Ingjaku no wana
2002 Initial D: Battle Stage
2001 Initial D: Third Stage
1999 Happy Birthday: Inoči kagajaku toki
Saijúki
1998 Seišódžo kantai Virgin Fleet
1996 Eiga Nintama Rantaró
1995 Musekinin kančó Tylor
Tobe! Pegasus
1994 Dirty Pair Flash

TV seriály

2018 Wašimo (TV seriál)
2016 Digimon Universe: Appli Monsters (TV seriál)
2014 Initial D Final Stage (TV seriál)
2013 Jewelpet Happiness (TV seriál)
2012 Hiiro no kakera: Dai ni šó (TV seriál)
Hiiro no kakera: Tamajori hime kitan (TV seriál)
Initial D Fifth Stage (TV seriál)
Jewelpet Kira Deco! (TV seriál)
Kokoro Connect (TV seriál)
Magi: The Labyrinth Of Magic (TV seriál)
2011 Baka to test to shōkanjū ni! (TV seriál)
Jewelpet Sunshine (TV seriál)
2010 Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
Kaitō Reinya (TV seriál)
Super Robot Taisen OG: The Inspector (TV seriál)
Togainu no či (TV seriál)
2009 Kobato. (TV seriál)
2008 Hakken taiken daisuki! Šimadžiró (TV seriál)
Šigofumi (TV seriál)
2007 Prism Ark (TV seriál)
Zombie-Loan (TV seriál)
2006 Ghost Hunt (TV seriál)
Jošinaga-san či no Gargoyle (TV seriál)
Silk Road šónen Júto (TV seriál)
Wanwan Celepoo: Sore juke! Tecunošin (TV seriál)
2005 Kamiču! (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Final Approach (TV seriál)
Initial D Fourth Stage (TV seriál)
Koi kaze (TV seriál)
Sensei no odžikan: Doki doki school hours (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Wonderful (TV seriál)
2003 Bóken Júki Plusterworld (TV seriál)
Crush Gear Nitro (TV seriál)
Midnight Horror School (TV seriál)
Transformers: Armada (TV seriál)
UFO Princess Valkyrie: Džúnigacu no jasókjoku (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
Mahoromatic: Motto ucukušii mono (TV seriál)
2001 Gakuen senki Murjó (TV seriál)
Groove Adventure Rave (TV seriál)
2000 Time bokan 2000: Kaitó Kiramekiman (TV seriál)
1999 GTO (TV seriál)
Initial D: Second Stage (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Grander Musaši RV (TV seriál)
Initial D (TV seriál)
Sexy Commando gaiden: Sugoi jo!! Masaru-san (TV seriál)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Rekka no honó (TV seriál)
Super Fishing Grander Musaši (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Elf o karu monotači (TV seriál)
Kidó senkan Nadesico (TV seriál)
Kiko-čan Smile (TV seriál)
Taiho šičau zo: You're Under Arrest (TV seriál)
YAT anšin! Učú rjokó (TV seriál)
1995 Ike! Inačú takkjúu (TV seriál)
Kaitó Saint Tail (TV seriál)
Ógon júša Goldran (TV seriál)
1994 Ai to júki no Pig Girl tonde Búrin (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace