foto

Reiko Suzuki

  • nar. 15.8.1944 (73 let)
    Tokyo, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Genbanodžó
Senran Kagura: Estival Versus – Mizugi darake no zenjasai
2016 Kaze no jó ni
2014 Eiga Crayon Šin-čan: Gačinko! Gjakušú no Robo tó-čan
Wašimo
2013 Bayonetta: Bloody Fate
Saint onii-san
2012 Eiga Crayon Šin-čan: Araši o jobu! Ora to učú no Princess
2009 Eiga Crayon Šin-chan: Otakebe! Kasukabe jasei ókoku
2005 Eiga Crayon Šin-čan: Densecu o jobu buriburi sanpunpokkiri daišingeki
2003 Crayon Šin-čan: Araši o jobu eikou no Jakiniku Road
2000 Meitantei Conan: Conan vs Kid vs Jaiba
1996 Šin Kimagure Orange Road: Sošite, ano nacu no hadžimari
1994 Crayon Šin-čan: Buriburi ókoku no hihó
Dókjúsei: Nacu no owari ni
1993 Umi ga kikoeru (TV film)
1992 Sangokuši daiičibu: Eijútači no joake
1991 Cuki ga noboru made ni
1990 Madó King Grandzort: Saigo no Magical taisen
Mamono Hunter Jóko
1988 Ginga eijú densecu
1986 Dragon Ball: Shenlong no densecu
Gegege no Kitaró: Gekitocu!! Idžigen jókai no daihanran
Laputa: Nebeský zámek
1984 Birth
Čiisa na koi no monogatari: Čiči to Sally hacukoi no šiki (TV film)
1981 Kidó senši Gundam I gekidžóban

TV seriály

2016 Crayon Šin-čan gaiden: Alien vs. Šinnosuke (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans 2 (TV seriál)
Occultic;Nine (TV seriál)
2015 Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans (TV seriál)
Plastic Memories (TV seriál)
Sakurako-san no ašimoto ni wa šitai ga umatteiru (TV seriál)
2014 Barakamon (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken: Stardust Crusaders (TV seriál)
Madžimodži Rurumo (TV seriál)
Mušiši zoku šó (TV seriál)
2012 Amagami SS+ (TV seriál)
Zecuen no Tempest: The Civilization Blaster (TV seriál)
2011 Gosick (TV seriál)
Mirai nikki (TV seriál)
No.6 (TV seriál)
2010 Magic Kaito (TV seriál)
2009 Anjamaru Tantei Kiruminzoo (TV seriál)
Kaidan Restaurant (TV seriál)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Bónen no Xamdó (TV seriál)
Hakaba Kitaró (TV seriál)
Yes! Precure 5 Go Go! (TV seriál)
2007 Dennō coil (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
2006 Ajakaši: Japanese Classic Horror (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Inukami! (TV seriál)
Jomigaeru sora: Rescue Wings (TV seriál)
2005 Okusama wa džošikósei (TV seriál)
2003 Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
Futacu no Spica (TV seriál)
Gad Guard (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Wolf's Rain (TV seriál)
2002 Džúni kokuki (TV seriál)
Ó dorobó Jing (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 Král Šamanů (TV seriál)
Mahó senši Louie (TV seriál)
Noir (TV seriál)
Nono-čan (TV seriál)
1999 Kamikaze kaitó Jeanne (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Nessa no haó Gandalla (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
Rekka no honó (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1994 Širajuki-hime no densecu (TV seriál)
1993 Ken'jú densecu Jaiba (TV seriál)
1992 Crayon Šin-čan (TV seriál)
Kobo-čan (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
Mikan Enikki (TV seriál)
1990 Mahó no Angel Sweet Mint (TV seriál)
1989 Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
Madó King Grandzort (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
Lady Lady!! (TV seriál)
1986 Anmicu-hime (TV seriál)
Dragon Ball (TV seriál)
Maison Ikkoku (TV seriál)
1985 Hái Step Jun (TV seriál)
1984 Makiba no šódžo Katori (TV seriál)
Sója monogatari (TV seriál)
1983 Kapitán Tsubasa (TV seriál)
Mijuki (TV seriál)
Spoon Oba-san (TV seriál)
1982 Tokimeki Tonight (TV seriál)
1981 Ai no gakkó Cuore monogatari (TV seriál)
Gold Lightan (TV seriál)
1980 Odžamanga Jamada-kun (TV seriál)
1979 Hana no ko Lunlun (TV seriál)
Versailles no bara (TV seriál)
1978 Haikara-san ga tōru (TV seriál)
1977 Ippacu Kanta-kun (TV seriál)
Tobidase! Machine Hirjú (TV seriál)
Wakakusa no Charlotte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace