foto

Brian Yang

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fear of Rain
2019 Prací automat
2018 Neighborhood Watch (TV film)
2017 The Jade Pendant
Wo shi ma bu li
2015 Jasmine
2014 Anita Ho
Let’s Dance All In
She Lights Up Well
2013 Someone I Used to Know
2012 Pěsti ze železa
2011 One O One
2010 Nómadas
2009 People I've Slept With, The
2007 Weseuteu 32 beonga
2004 Mafioso: The Father, the Son
Uchovat si tvář

TV seriály

2016 The Path (TV seriál)
2014 Film Lab Presents (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Zabiják (S05E04)
Poslední vlna (S05E03)
Kdysi a nyní (S04E12)
2013 Černá listina (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Upomínka (S04E11)
Cti otce svého (S04E10)
V utajení (S04E07)
další epizody (11)
2012 Havaj 5-0 (TV seriál)
Poslední přání (S03E09)
Tajemství (S03E07)
Oběť (S03E05)
další epizody (10)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Smrtící léčba (S02E08)
Pohřebiště (S02E07)
Lovci pokladů (S02E04)
další epizody (6)
2010 Futurestates (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)

Dokumentární

2009 Chinatown Film Project

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky