foto

Jonathan Schmock

  • nar. 26.2.1956 (64 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Truth About Emanuel
1997 Pilní zloději
1993 Bláznivé dědictví
1991 Big Deals (TV film)
1988 Wrong Guys, The
1987 Báječná chvíle
Time Out for Dad (TV film)
1986 Chlapec - krysa
Volný den Ferrise Buellera
1984 Rosebud Beach Hotel, The
1980 Le Chaînon Manquant

TV seriály

2018 Goldbergovi (TV seriál)
The Living Room: A 100 Percent True Story (S06E08)
2017 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Valentine's Day (S05E02)
2015 Tajný život K.C. (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Palebné pole (S06E22)
2011 Mentalista (TV seriál)
Krev a písek (S04E05)
Kriminálka New York (TV seriál)
Cavallino Rampante (S08E03)
2010 Čmuchalové (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
2008 Samantha Who? (TV seriál)
The Gallery Show (S01E13)
2007 Rodinná válka (TV seriál)
Zero Tolerance (S02E15)
2005 Arrested Development (TV seriál)
Forget Me Now (S03E03)
For British Eyes Only (S03E02)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2002 Push, Nevada (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
The Geena Davis Show (TV seriál)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1991 The Golden Girls (TV seriál)
The Monkey Show: Part 2 (S07E09)
The Monkey Show: Part 1 (S07E08)
Even Grandmas Get the Blues (S06E20)
další epizody (4)
1990 Bobkův svět (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
They Came from Outer Space (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
The Mangiacavallo Curse Makes a Lousy Wedding Present (S05E23)
1989 One Night Stand (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Večírek (S04E13)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
1986 Foofur (TV seriál)
1985 Michael Nesmith in Television Parts (TV seriál)
1984 Double Trouble (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)

Producentská filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2003 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Soul Mates (S07E22)
What a Witch Wants (S07E21)
A Fish Tale (S07E20)
další epizody (13)
2002 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
It's a Hot, Hot, Hot, Hot Christmas (S07E09)
Bada-Ping! (S07E08)
Witch Way Out (S07E07)
další epizody (23)
2001 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Humble Pie (S06E08)
Hex, Lies, and No Video Tape (S06E07)
Thin Ice (S06E06)
další epizody (20)
2000 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina's Perfect Christmas (S05E10)
Lost at C (S05E09)
Some of My Best Friends Are Half-Mortal (S05E08)
další epizody (20)
1999 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina, Nipping at Your Nose (S04E12)
Salem and Juliette (S04E11)
Ice Station Sabrina (S04E10)
další epizody (26)
1998 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Christmas Amnesia (S03E11)
Sabrina and the Beast (S03E10)
Nobody Nose Libby Like Sabrina Nose Libby (S03E09)
další epizody (25)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina Claus (S02E12)
Oh What a Tangled Spell She Weaves (S02E11)
To Tell a Mortal (S02E10)
další epizody (25)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
A Girl and Her Cat (S01E11)
Sweet & Sour Victory (S01E10)
Geek Like Me (S01E09)
další epizody (11)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Moving (S02E06)
2000 Dharma & Greg (TV seriál)
Your Place or Mine (S03E22)
The Trouble with Troubador (S03E15)
1999 Dharma & Greg (TV seriál)
Lawyers, Beer and Money (S03E11)
I Did It for You, Kitty (S03E05)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
1992 The Golden Palace (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)

TV pořady

2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2002 Dharma & Greg (TV seriál)
She's with the Band (S05E17)
2001 Dharma & Greg (TV seriál)
Without Reservations (S05E05)
How This Happened (S04E22)
Judy & Greg (S04E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky