foto

Sándor Dánffy

  • nar. 23.12.1932
    Debrecen, Maďarsko
  • zem. 1999
    Kaposvár, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Sluneční jas
1998 Ámbár tanár úr
1993 Nikdy nezemřeme
1985 Hermelin (TV film)
1981 Csere (TV film)
1980 Demokrati
Vasárnapi szülök
1979 A nagyenyedi két fűzfa (TV film)
1978 A kétfenekű dob
1977 A zöldköves gyűrű (TV film)
Pókfoci
1976 Rudé rekviem
1974 Egy kis hely a nap alatt

TV seriály

1994 Patika (TV seriál)
Episode 3 (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky