foto

Gábor Urmai

  • nar. 12.2.1967 (52 let)
    Várpalota, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A merénylet (TV film)
2017 Pappa pia
2016 Fizetős nap
2001 Sacra Corona
1998 Zimmer Feri
Ámbár tanár úr
1993 Nikdy nezemřeme
1991 Hamis a baba

TV seriály

2019 Ízig-vérig (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2018 Psychiatr (TV seriál)
These Bloody Thoughts (E04)
Korhatáros szerelem (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Válótársak (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
2013 Munkaügyek (TV seriál)
GBLT (S02E05)
Hacktion (TV seriál)
A diagnózis (S05E08)
2008 Presszó (TV seriál)
Hadüzenet (E11)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Barátok, szerelmek, ellenségek (S01E17)
Szemtől szemben (S01E16)
Túszhelyzet (S01E13)
1999 Az öt zsaru (TV seriál)
Szabadesés (E06)
Gyerekcsínyek (E05)
Gyilkos csomag (E04)
1998 Az öt zsaru (TV seriál)
Lány a híd alatt (E03)
A dögkút (E02)
Kazetta a szemüvegtokban (E01)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Öngyilkos gyilkosságok (E04)
1991 Família Kft. (TV seriál)

Dokumentární

2015 A jó pásztor - Tours-i Szent Márton élete

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky