foto

Karin Argoud

  • nar. 8.11.1960 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Bartleby
2000 The Stonecutter
1996 Jak zachránit prezidenta
1991 Vraždící rajčata požírají Francii!
1982 The Renegades (TV film)

TV seriály

1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1982 Teachers Only (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Top Row

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 Top Row

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace