foto

Xenija Buravskaja

  • nar. 29.9.1977 (42 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dubljor
2012 La Mer à boire
Mamy
2010 Punane elavhõbe
2007 Leningrad
Moscow Chill
1999 Brzy to přijde

TV seriály

2015 Koroleva krasoty (TV seriál)
Syn mojego otca (TV seriál)
2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Le Marais (E06)
2012 Berega (TV seriál)
2010 Klassnyje mužiki (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)
2006 Bilet v garem (TV seriál)
Iz plamja i sveta (TV seriál)
2005 Dorogaja Maša Běrezina (TV seriál)
2003 Rusové v Los Angeles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky