foto

DJames Jones

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rampage Ničitelé
Venom
2016 Rabidus
2015 Flesh

TV seriály

2018 The Bobby Brown Story (TV seriál)
2017 X-Men: Nová generace (TV seriál)
Experiment (S01E10)

Dokumentární

2013 Vraždy v močálech (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace