foto

Rachel Flowerday

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Otec Brown (TV seriál)
The Tower of Lost Souls (S08E10)
The Fall of the House of St Gardner (S08E09)
The Curse of the Aesthetic (S08E08)
další epizody (10)
2019 Otec Brown (TV seriál)
Počestný zloděj (S07E10)
Skřivánčí skandál (S07E09)
Krev anarchistů (S07E08)
další epizody (10)
2018 Otec Brown (TV seriál)
Dvojí smrt Hercula Flambeaua (S06E10)
Květina golfového hřiště (S06E09)
Kočka Mastigatus (S06E08)
další epizody (9)
2017 Otec Brown (TV seriál)
Strom pravdy (S06E01)
Kajícník (S05E15)
Oheň z nebes (S05E14)
další epizody (15)
2016 Otec Brown (TV seriál)
Jakubova hvězda (S05E01)
Hněv barona Samdi (S04E10)
Hříchy otce (S04E09)
další epizody (11)
2015 Otec Brown (TV seriál)
Minervina sova (S03E15)
Zpovědní tajemství (S03E14)
Ráj zlodějů (S03E13)
další epizody (15)
2014 Otec Brown (TV seriál)
Zákony pohybu (S02E10)
Smrťák (S02E09)
Trofej plukovníka Gerarda (S02E08)
další epizody (10)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Modrý kříž (S01E10)
Starosta a kouzelník (S01E09)
Maska smrti (S01E08)
další epizody (10)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Malory Towers (TV seriál)
2019 Himmelsdalen (TV seriál)
Staying Alive (E06)
Suffer The Little Children (E04)
2018 Otec Brown (TV seriál)
Květina golfového hřiště (S06E09)
2016 The Moonstone (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
Nezvěstný (S04E07)
2015 Otec Brown (TV seriál)
Menhiry (S03E12)
2014 Otec Brown (TV seriál)
Ve stínu šibenice (S02E04)
Duch ve stroji (S02E01)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Létavice (S01E02)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky