foto

Péter Benkő

  • nar. 1.6.1947 (72 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Fantastická teta (TV film)
1984 Manželství s volným dnem
1981 Irány Caracas (TV film)
Pohanská madona
1980 Prolifilm (TV film)
1979 Allegro barbaro
Maďarská rapsódie
Pevnost
1976 Orchideák bolygója (TV film)
1974 12 egy tucat (TV film)
Intökönyvem története (TV film)
Rejtélyes égitest (TV film)
1972 A tűz balladája (TV film)
Běž, aby tě chytili
Fekete macska (TV film)
Férfiak mesélik... (TV film)
Három affér (TV film)
1971 A gyilkos a házban van
A vendég (TV film)
Nyári játék (TV film)
Vrah je v domě
1970 Csak egy telefon
Mérsékelt égöv
Szép magyar komédia
1969 Az ember tragédiája (TV film)
1967 Agův poklad
Körözés egy csütörtök körül (TV film)

TV seriály

2003 Lili (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1995 Kisváros (TV seriál)
Íjászok (E41)
Túszszedés (E40)
A sivatagi rózsa (E39)
další epizody (10)
1994 Kisváros (TV seriál)
Műlesiklás (E31)
A fegyvercsempész (E29)
Tolvaj húga (E28)
další epizody (14)
1993 Kisváros (TV seriál)
Tehénkeringő (E14)
Emberrablók (E12)
Jó kis balhé (E11)
další epizody (9)
Privát kopó (TV seriál)
Félelem ára (E03)
1991 Julianus barát (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Angyalbörben (TV seriál)
Frontszínház (E09)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1981 Petőfi (TV seriál)
Sors, nyiss nekem tért... (E03)
Deákpályám (E02)
1980 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A holtak nem beszélnek (S03E03)
1976 Kántor (TV seriál)
Az erdész halála (E03)
A postarablás (E02)
1973 Zrínyi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
1972 Černé město (TV seriál)
Szeszélyes gondviselés (E07)
Egy szál rózsa (E06)
Két szomszédvár (E03)
další epizody (5)

Host

TV pořady

1968 Plusz egy fő (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace