foto

Carol Campbell

  • nar. 27.5.1966 (53 let)
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Nachtschicht - Blutige Stadt (TV film)
2008 Nachtschicht - Ich habe Angst (TV film)
2005 Miss Texas (TV film)
Pašák - Bezesné noci (TV film)
Pašák - Špinavý kšeft (TV film)
2003 Pfundskerl - Engel: Retter der Senioren, Der (TV film)
Pfundskerl - Mord im Zoo, Der (TV film)
Tatort - Die Liebe und ihr Preis (TV film)
2002 Pfundskerl - Eine Frage der Ehre, Der (TV film)
Pfundskerl - SOS Maria, Der (TV film)
2001 City of Fear
Denninger - Der Mann mit den zwei Gesichtern (TV film)
Du oder keine (TV film)
2000 Fandango
Půjčka za život (TV film)
1998 Julia - Kämpfe für deine Träume! (TV film)
Místo činu: Ludwigshafen - Andělíček letí (TV film)
Srdeční záležitosti (TV film)
1997 Die drei Mädels von der Tankstelle
Konec manželství (TV film)
Tatort - Tod im All (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Lauf oder stirb (TV film)
1995 Tatort - Die Kampagne (TV film)
1994 Lemgo (TV film)

TV seriály

2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2004 Sabine!! (TV seriál)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
2002 Die Hinterbänkler (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
2000 Anke (TV seriál)
Der Pfundskerl (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Osamělé vítězství (S03E16)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Vater wider Willen (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
1993 Liebe ist Privatsache (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1990 Schmidteinander (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace