foto

Hadley Fraser

  • nar. 21.4.1980 (40 let)
    Windsor, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Murder Manual
2017 Vražda v Orient expresu
2016 Legenda o Tarzanovi
2012 Bídníci
2011 Convincing Clooney
2009 The Lost Tribe

TV seriály

2017 Decline and Fall (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2016 Him (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2015 Pompidou (TV seriál)
Sons of Liberty (TV seriál)
Independence (E03)
The Uprising (E02)
2014 Nesprávní chlápci (TV seriál)
Action Mans/Wise Mans (S02E02)
2009 The Fresh Beat Band (TV seriál)
2006 Pán času (TV seriál)
Armáda duchů (S02E12)
1999 Holby City (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 Branagh Theatre Live: The Winter's Tale (divadelní záznam)
2014 Coriolanus (divadelní záznam)
2011 Fantom opery (divadelní záznam)
2010 Les Misérables - koncert z Londýna (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky