foto

John Dagleish

  • nar. 1981
    Kelvedon, Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Farming
Judy
Kryštůfek Robin
Mary Poppins se vrací
2016 Jennifer, poslední drakobijec (TV film)
2015 Branagh Theatre Live: The Winter's Tale (divadelní záznam)
2014 Památkáři
Zasněžený ráj
2013 Very Few Fish

TV seriály

2017 The Moorside (TV seriál)
2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Chapter Two: How Is Lady Pole? (E02)
2014 Siblings (TV seriál)
2013 Truckers (TV seriál)
2011 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (6)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 10 (S03E10)
další epizody (11)
2009 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (11)
2008 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (9)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace