foto

John Dagleish

  • nar. 1981
    Kelvedon, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gentlemani
Judy
2018 Farming
Kryštůfek Robin
Mary Poppins se vrací
2017 Liga spravedlnosti
2016 Jennifer, poslední drakobijec (TV film)
2014 Památkáři
Zasněžený ráj
2013 Very Few Fish

TV seriály

2017 The Moorside (TV seriál)
2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Chapter Two: How Is Lady Pole? (E02)
2014 Siblings (TV seriál)
2013 Truckers (TV seriál)
2011 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (6)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 10 (S03E10)
další epizody (11)
2009 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (11)
2008 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (10)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 Branagh Theatre Live: The Winter's Tale (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky