foto

Valerija Arlanova

  • nar. 5.4.1971 (48 let)
    Molodechno, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tum-Pabi-Dum
2017 Nikomu ně govori (TV film)
2015 V těsnotě, da ně v obidě (TV film)
2012 Odinokij ostrov
2010 Oko za oko (TV film)
2007 Udivi meňa (TV film)
2004 Dunechka
2001 Podari mně lunnyj svět
Povodyr
2000 Alchimiki
1996 Beg ot smerti
1995 Pejzaž s tremja kupalščicami
1993 Dafnis i Chloja

TV seriály

2016 Kuba (TV seriál)
2015 Koroleva krasoty (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
2013 Ona ně mogla inače (TV seriál)
Verni meňa (TV seriál)
2012 Smerť špionam. Udarnaja volna (TV seriál)
2010 Žurov (TV seriál)
Pjatyj děň (S02E01)
2008 Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 10 (E10)
2000 Kamenskaja (TV seriál)
Smerť i němnogo ljubvi (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky