foto

Elisa Sauve

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 The Lie
2017 Flint (TV film)
2016 Milton's Secret
2015 Narušitelé
Zoom
2013 The Boy Who Smells Like Fish
2011 Unlucky

TV seriály

2020 Grand Army (TV seriál)
Svoboda (E09)
Jinej úhel pohledu (E08)
Hlavně se nebát (E07)
další epizody (9)
2019 Coroner (TV seriál)
Bridges (S01E08)
The Suburbs (S01E07)
Confetti Heart (S01E06)
další epizody (8)
2018 Zpátky do práce (TV seriál)
Vzpomínání (S02E13)
Kdyby ženy musely rodit (S02E12)
Mýval (S02E11)
další epizody (13)
2017 Zpátky do práce (TV seriál)
Závěr (S01E13)
Sakra (S01E12)
Kormidelník (S01E10)
další epizody (12)
2012 Million Dollar Neighbourhood (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky