foto

László Györffy

  • nar. 2.10.1940
    Budapest, Maďarsko
  • zem. 27.1.2009 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1987 Sezóna příšer

Herecká filmografie

Filmy

1984 Milenci na odpoledne
1983 A piac (TV film)
1979 A nagyenyedi két fűzfa (TV film)
1977 Počestná noc
1974 Kočičí hra
1973 A menekülő herceg (TV film)
1969 Vítejte, pane majore

TV seriály

1995 Kisváros (TV seriál)
Leányszöktetés (E33)
1973 És mégis mozog a föld (TV seriál)
Episode 3 (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace