foto

Tomáš Fišera

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Franta a Jarin: rendez-vous
2011 Přišel jsem si půjčit pruty
2009 Nekameňák
2008 Kouzelný most (studentský film)
2006 Country club
Dlouhá kaše (studentský film)

TV seriály

2019 Za oponou (TV seriál)

Režijní filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Obchodní dům (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace