foto

Ottilia Borbáth

  • nar. 26.11.1946 (72 let)
    Tirgu Mures, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Chameleon
2001 Skleněný tygr
1991 Az utolsó nyáron
1989 Horoskop Ježíše Krista
1988 Szigorú idők (TV film)
1986 Rejtőzködő
1985 A tanítónő (TV film)
Harminchárom névtelen levél (TV film)
1984 Milenci na odpoledne
1983 A béke szigete (TV film)
Néma levente (TV film)
1981 Tüzet viszek (TV film)
1967 Krásné prázdniny

TV seriály

2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Kishalak és nagyhalak (S02E06)
1989 Égető Eszter (TV seriál)
Tanyai internátus (E05)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 7 (E07)
1986 Linda (TV seriál)
Piros, mint a kármin (S02E03)
1985 Kémeri (TV seriál)
Az ellopott arany (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace