foto

Béla Jáki

  • nar. 4.1.1958 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Pénzt, de sokat! (TV film)
1990 Magyar rekviem
1989 Barbárok (TV film)
Gyilkosság két tételben (TV film)
1987 A nap lovagja (TV film)
Egy gazdag hölgy szeszélye (TV film)
1986 Kérők (TV film)
1985 Harminchárom névtelen levél (TV film)

TV seriály

1993 Kisváros (TV seriál)
A belga (E02)
Sorakozó (E01)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Linda (TV seriál)
Piros, mint a kármin (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace