foto

István Karsai

  • nar. 4.8.1953 (66 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cinematographer
2015 Zběsilci
2008 Majdnem szűz
2004 Magyar vándor
1986 Míg új a szerelem (TV film)
1981 Mefisto
1980 Fehér rozsda (TV film)
Utolsó elötti ítélet

TV seriály

1993 Kisváros (TV seriál)
Váratlan vendég (E05)
Privát kopó (TV seriál)
Félelem ára (E03)
1990 Linda (TV seriál)
A hazajáró lélek (S03E06)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1986 Linda (TV seriál)
Piros, mint a kármin (S02E03)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 4 (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace