foto

Csaba Pethes

  • nar. 1946
  • zem. 29.4.2013

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Stambuch (TV film)
2002 Drákula (TV film)
1992 Nem válok el! (TV film)
1987 Az öreg tekintetes (TV film)
Egy gazdag hölgy szeszélye (TV film)
1986 Fekete kolostor (TV film)
Kard és kocka (TV film)
Míg új a szerelem (TV film)
Szemet szemért (TV film)
1985 Gyémántpiramis (TV film)
Hány az óra, Vekker úr?
Plukovník Redl
Salva pro černého buvola
1984 Hra v oblacích
Szemenszedett igazság (TV film)
Vereség (TV film)
1983 A tranzitutas (TV film)
Fekete császár (TV film)
Kachní dobrodružství
1982 Requiem
Rohanj velem!
1981 Közjáték Vichyben (TV film)
1980 IV. Henrik király (TV film)
1979 Drága jótevőnk (TV film)
1976 A szélhámos (TV film)
Klokan
1975 Bach Arnstadtban (TV film)
1971 Rézpillangó (TV film)

TV seriály

1991 Família Kft. (TV seriál)
Csendes éj (S01E08)
1989 Szindbád nyolcadik utazása (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
další epizody (6)
1987 Szomszédok (TV seriál)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Linda (TV seriál)
Piros, mint a kármin (S02E03)
1985 Kémeri (TV seriál)
Embercsempészek (E05)
1982 A tenger (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Ferenc Liszt (TV seriál)
Korának betege (E02)
1976 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A müncheni férfi (S02E01)

Divadelní záznam

1974 Ezeregyéjszaka (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky