foto

Katalin Ilosvay

  • nar. 17.9.1923
    Arad, Rumunsko
  • zem. 27.12.1993 (70 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Ványa bácsi (divadelní záznam)
1979 Használt koporsó (TV film)
1978 Fent a Spitzbergáknál (TV film)
1976 Hedda Gabler (divadelní záznam)
1975 Konec poplachu (TV film)
1964 Ök tudják, mi a szerelem (TV film)
1940 Mindenki mást szeret

TV seriály

1986 Linda (TV seriál)
Rebeka (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace